Menü

OMÜ-YÖS

YÖS është një provim ndërkombëtar për nxënësit e huaj, që dëshirojnë të studiojnë në universitetin OMÜ dhe përgjigjet e provimit mund t’i përdorin edhe për universitetin OMÜ, por edhe për universitete e tjera të Turqisë. Ky provim bëhet nga universiteti OMÜ dhe koordinatorët e YÖS-it.