Menü

Pagesa e aplikimit

 

SHTETET

PAGESA E PROVİMİT

Kategoria 1

 

 Për kandidatet që do të hyjnë në provim në

 

 Turqi dhe Republika Turke e Qipros Veriore,Gjermani,Austri,Azerbajgjan,Belarus

,Belgjik,Danimark,France,Angli,İran,

Zvicer,Katar,Hungari,Rusi,Arabin

Saudite 

 

 

 

200 tl

 

Ose

 

70 €

 

Ose

 

70$

Kategoria 2

 

 

Për kandidatet që do të hyjnë në provim në

 

Afganistan,Shqiperi,Bosnja-Hersek,Bullgari,Algjeri

,Etiopi,Marok,Palestin,Gjeorgji,İrak,Mal İ Zi,Kazakistan,Kenja, Kirgistan,Kosove,Liban,Maqedoni,Nigeri,

Uzbekistan,Romani,Serbi,Somali,Sudan,

Taxhikistan,Turkmenistan,Jordani

 

150 tl

 

Ose

 

50€

 

Ose

 

50$