Uluslararası İşbirlikleri, Uluslararası Öğrenci ve OMÜ-YÖS Ofisleri Taşındı21-11-2016

OMÜ Uluslararası İlişkiler Biriminin (UİB) Uluslararası Öğrenci, Uluslararası İşbirlikleri ve OMÜ-YÖS Ofisleri eski kreş binasından taşındı.

UİB altında hizmet veren Uluslararası Öğrenci Ofisi, Uluslararası İşbirlikleri Ofisi ve OMÜ-YÖS Ofisi Uzaktan Eğitim Merkezi’nin (UZEM) tadilatı tamamlanan eski binasında ( Türkçe Ögretim Merkezinin bulundugu binanın 4.katı ) hizmet vermeye devam edecektir. UİB’ye ait bu ofislerin yeni adresinde ayrıca üniversitemiz uluslararası öğrencileri için de sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilecekleri alanlar oluşturulmuştur.

UİB'nin mevcut binasında Erasmus, Farabi ve Mevlana Ofisleri çalışmalarını sürdürecektir.